De ce Supply Chain Management?

STARTING DATEMarch 1, 2018

ENDING DATEJune 30, 2018

TIME 09:30 - 14:30

WEBSITEhttps://www.codecs.ro/supply-chain/

LOCATIONStrada Agricultori, nr 37-39, sector 2

PHONE0751291142

are you going to attend De ce Supply Chain Management? ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Supply Chain Innovation, Strategy & Management

Pe langa cresterea profitabilitatii, performantei si satisfactia clientului, in ultimii ani companiile manifesta un interes deosebit de a crestere a flexibilititatii. Aceasta noua tendinta se datoreaza competivitatii pe o piata globalizata ce solicita adaptarea rapida, personalizarea produselor/serviciilor, transparenta, tehnologie, rapiditate si nu in ultimul rand ospitalitate. In sprijinul acestui obiectiv, a luat nastere abordarea integrata a fluxurilor din mediu comercial si anume : supply chain. Multe dintre companii aplica diferite pachete din supply chain distrugand asftel ansamblul si denaturand efectele acestuia. Supply Chain trateaza procesele end to end privind dincolo de mediul intern si extern apropiat al companiei. Supply Chain te ajuta sa treci de la o afacere care impinge produse in piata, in speranta ca vor fi acceptate, la ceea condusa de dorinta clientului. Chiar daca incertitudinea ramane inerenta chiar si intr-o abordare supply chain, totusi vei lucra cu verigi bine sudate care se vor modula astfel incat sa raspunda cererii pietei.

In perioada martie – iunie 2018 CODECS organizeaza programul Supply Chain Innovation, Strategy and Management.

Cursul Supply Chain Innovation, Strategy and Management abordeaza sistemele de aprovizionare si distributie (supply chain systems), precum si partile componente ale acestora intr-o maniera integrata, holistica, pornind de la premiza ca pentru eficientizarea acestor sisteme este nevoie de un management coordonat, unitar al tuturor partilor componente.

Detalii gasiti pe pagina cursului: https://www.codecs.ro/supply-chain/

Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.rosales@codecs.ro

Related Events