Curs Reiki Nivelul 1 pentru Incepatori in Cluj-Napoca

STARTING DATEFebruary 7, 2015

ENDING DATEFebruary 7, 2015

TIME 10:00

LOCATIONCluj-Napoca

are you going to attend Curs Reiki Nivelul 1 pentru Incepatori in Cluj-Napoca ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Curs Reiki Nivelul 1 Shoden Începatori in metoda Komyo Reiki Kai in Cluj-Napoca
Sâmbătă, 07 Februarie 2015, intre orele 10.00 – 17.00
Acest curs este destinat celor care iau contact cu Reiki pentru prima data, dar si celor mai avansati care doresc sa aprofundeze Komyo Reiki Kai. Acest sistem de Reiki este un sistem traditional, el provenind de pe linia de initere japoneza.  Initiatorul acestui sistem este sensei HYAKUTEN INAMOTO, care este maestrul meu.
Obiectivele cursului sunt: • Invatarea folosirii Reiki (Energia Universului) in autotratament si tratarea altora, • Raspandirea Reiki-ului, usurinta practicarii lui si incurajarea celorlalti de a trata folosind mainile. • Imbunatatirea mintii si a corpului. • A trai sanatos si in pace in fiecare zi. • Atingerea pacii absolute interioare Anshin Ritsurei – termen folosit de sensei Usui.
Komyo Reiki Kai
“Mergi cu calm in mijlocul laudelor sau al invinuirii”
Aici sunt noua (din nenumăratele) aplicaţii utile pentru folosirea terapiei Reiki care poate ajuta la îmbunătăţirea vieţii personale şi cea profesională:  1. Terapia Reiki calmează stresul si tensiunea, relaxeaza muşchii si elibereaza presiunea mentală/emotională. Acesta este un efect imediat intr-o sesiune de vindecare sau auto-vindecare Reiki.  2. Reiki poate reduce durerea şi iritaţiile şi se poate manifesta în câteva minute de aplicare Reiki pe zona afectată/organul afectat.  3. Reiki poate ajuta “topind” blocajele mentale negative la persoane de toate vârstele şi aduce despre acceptarea realităţii a ceea ce suntem cu adevărat și să ne iubim.  4. Reiki poate ajuta la protejarea facultăților noastre mental-emoționale de la a reacţiona emoţional negativ sub influenţele dăunătoare şi în faţa unor situații defavorabile. Ea aduce claritate a minţii şi fermitate in decizii. Crează încrederea în sine şi capacitatea de a face cel mai mult din ceea ce avem de făcut!  5. Reiki ajută mintea să devină “mai sclipitoare” și te poate ajuta să vedea cu mai multă claritate.  6. Reiki poate ajuta relaţiile. Face o treabă uimitoare la a readuce dragostea, acceptarea şi înţelegerea prin intermediul terapiei Reiki, chiar dacă părţile implicate sunt inconştient de ea! Reiki lucrează necondiționat, asa că funcţionează întotdeauna spre binele suprem al tuturor partilor implicate.  7. Reiki accentuează dezvoltarea intuiţiei noastre sau al şaselea simţ şi adânceşte conştiinţa noastră spirituală. Pentru cei care au o înclinatie spirituală vor experimenta un avans uimitor al dezvoltării spirituale prin tratamente regulate Reiki.  8. Reiki aduce aproape instant pace, armonie, intelegere reciproca, cooperare şi îndeplinirea în cadrul unui grup de oameni, indiferent daca este o familie, o echipa, sau un bordul unei firme, clasa sau asociere care lucreaza pentru o cauza comuna.  9. Reiki re-instituie bunăstarea fizică, mentală, emoţională şi profesională. Reiki aduce cu el un val de pozitivitate care pot fi experimentat distinct de fiecare care a primit tratament Reiki fie direct, sau ca parte a unui grup de destinatari. 
SHODEN insemna “primul sau inceputul invataturii”. La acest nivel ne vom focusa pe auto-vindecare, sanatate, fericire si iubire.  Studentii vor dobandi: • cunostinte de Reiki Ryoho (Metoda de Vindecare),  • istoria Reiki-ului,  • Accentul se va pune pe practica utilizarii Energiei Reiki prin auto-tratament si tratamentul facut altora, invatarea non-atasamentului prin practica “punerii mainilor” si diverse metode de dezvoltare si de crestere a nivelului spiritual si a energiei Reiki. 
Cursul se va tine pe parcursul a 7 ore (având câteva pauze pentru un ceai, cafea, etc.) si se vor acorda 4 initieri Reiki, iar la sfarsit veti primi un suport de curs si diploma care sa ateste parcurgerea cursului cu un profesor atestat si primirea initierilor.
Detalii privind desfasurarea cursului: 
• Prezentare, intrebari si raspunsuri • Meditatia Gassho
Teoria: • Introducere in Komyo Reiki Kai – Linia de initiere, motto-ul sistemului • Prezentarea Principiilor Reiki
Practica: • Meditatie Hatsurei Ho pt. purificare si pregatirea initierii. 
Initiere • Primele doua initieri in Komyo Reiki Kai gradul I – Shoden
Pauza
Practica: • Invatarea pozitiilor traditionale de aplicarea mainilor in vederea tratamentului
Initiere • Ultimile doua initieri in Komyo Reiki Kai gradul I – Shoden • Meditatia Anapanasati
Practica: • Exersarea tratamentului Reiki aplicat unei alte persoane
Reiki se poate aplica pentru diferite afecțiuni. O parte din acestea vi le enumăr mai jos pentru exemplificare:  Sistemul osos – Fracturi- Entorse- Luxaţii- Rahitism- Demineralizare- Osteoporoză- Artrită- Reumatism- Discopatie Sistemul muscular – Paralizie- Hemiplegie – Paraplegie- Torticolis Sistemul respirator – Astm- Sinuzită- Rinită- Rinofaringită- Laringită- Traheită – Bronşită- Viroză Sistemul circulator – Aritmie- Bradicardie- Tahicardie- Palpitaţii- Angină pectoral- Flebită- Varice- Echimoze- Hemoroizi- Hipertensiune- Hipotensiune Sistemul digestiv – Afte- Gingivită- Stomatită- Paradontoză- Indigestie- Gastrită – Constipaţie- Diabet Sistemul genital – urinar – Cistită- Dismenoree- Enuresis Sistemul nervos – Fobie – Anxietate- Depresie- Insomnie- Astenie- Migrene- Cefalee- Neurastenie- Nevralgie- Nevroză- Paralizie- Pareză- Psihoastenie- Sciatică- Epilepsie – Atacuri de panică Sistemul glandular – Hipertiroidie – Hipotiroidie Afecţiuni ale ochilor – Cataractă- Glaucom Afecţiuni dermatologice – Eczeme- Herpes- Arsuri- Panariţiu- Psoriazis
Dupa curs:
Dupa ce veti participa la acest curs, veti beneficia in continuare de sustinerea mea de-a lungul practicii voastre prin intalniri de lucru, dialogul pe e-mail sau telefon in cazul nelamuririlor care pot apare. Veti putea continua aceasta serie de cursuri pana la obtinerea nivelului de maestru. Toti participantii vor fi capabili sa-si faca auto-tratament si sa-i ajute pe cei din jur pentru diferite afectiuni.

Linia mea de initiere este:
Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Hyakuten Inamoto – Dan Cismas
Taxa de participare:
Taxa de participare la acest curs este de 250 RON sub formă de donație. Rezervarea este confirmata dupa achitarea avansului de 50 RON, diferenta putandu-se achita inainte de inceperea cursului. Pentru cei care doresc sa reaudieze cursul acesta, taxa este de 10 euro.
Alte detalii si inscriere: 
Workshopul va fi facilitat de catre Dan Cismas, Maestru Komyo Reiki Kai, Maestru Gendai Reiki Ho, Maestru Karuna Reiki, Vindecător avansat in Metoda “Vindecare Dinamica®”.
Pentru alte detalii (taxa, modalitate de inscriere) puteti sa ma contactati direct pe mine – Dan Cismas –  la tel. 0743.792.465 sau prin  e-mail: dan.cismas@gmail.com Locatia cursului va fi oferita participantilor cu 4 zile inaintea susținerii cursului.
Va fi o zi menita sa iti aduca pace si sa te reconecteze la adevarata ta natura Divina.  Daca simti ca acest workshop te poate ajuta pe drumul tau, te astept cu drag la acest curs de vindecare prin “punerea mainilor” ca sa descoperim impreuna acele abilitati care sa te sprijine in indeplinirea misiunii tale in aceasta viata. Atentie: nu se iau in considerarea inscrierile de pe facebook!!! Aceastea se fac telefonic sau prin email, ambele facilitate mai sus.

Event Categories:

Related Events